Vegetariërs zijn sadisten

door Driekus Vierkant, biologisch antropologisch filosoof

broccoligenocide
broccoligenocide

Men moet eten
Tenzij je een Aziatische monnik bent die de hoogste metafysieke staat van paraatheid heeft bereikt, moet een mens iets eten om te leven. Iets voedzaams, bij voorkeur. Iets dat leeft, of heeft geleefd, bij voorkeur. Want dingen zijn niet voedzaam. Doorgaans.

Planten en Dieren
En die dingen die hebben geleefd, kun je indelen in planten en dieren. Mensen zijn geschikt om beiden te eten. Echter, er is een groep mensen die weigert om dieren te eten, omdat men het niet humaan vindt. Maar die term is alleen van toepassing op kannibalen. De juiste term is diervriendelijk.

Vegetariërs, Veganisten en Fruitarians
In plaats van dieren eet men alleen maar niet-dierlijke producten. Bovenal: producten van groenten en granen en vruchten. Omdat ze het zielig vinden voor dieren, ondanks dat vlees veel lekkerder is. Feit.

Echter!

Zenuwstelsel
Men gaat volledig voorbij aan het volgende. Doorgaans beschikken dieren over een centraal zenuwstelsel. Niet-dieren beschikken daar niet over. Maak het centrale zenuwstelsel van een dier kapot en het dier voelt geen pijn meer als je het dier vilt, snijdt, kookt, er lekkere koteletten, hamburgers, frikadellen, entrecotes, drumsticks of drop van maakt, en opsmikkelt.

Bij niet-dieren, zoals groenten, planten, bomen, granen, vruchten en dergelijke werkt die methode niet. Bij veel van deze organismen kun je een deel verwijderen en in water zetten. Dit heet stekken. Ineens heb je twee autonome organismen. Haksel zo’n organisme in duizend stukjes, en je hebt dus duizend autonoom levende organismen.

Planten voelen pijn
Het is bekend dat in planten en bomen waarvan de bladeren worden opgegeten, spontaan chemische afweerreacties ontstaan. Ze ervaren dus pijn. Wetenschappelijk aangetoond.

De pijn van een broccoli
Stel je bent een lekkere broccoli. Je groeit fijn op een mooi Gronings veld. Je trekt wat met meststoffen verrijkt water uit de grond, haalt wat lekkere CO2 uit de lucht, zonnetje erbij dus fotosynthese en groeien maar.

Plotseling word je levend uit de grond getrokken. Je van je wortels gerukt. De broccoli en elke afzonderlijke wortel voelt deze extreme pijn.

Vervolgens word je in folie verpakt. Elke cel van deze broccoli ervaart afzonderlijk, langzaam, dat men stervende is. Miljoenen cellen. De trage hongerdood. De horror.

Dan volgen er een aantal vreselijke scenario’s. Ofwel de broccoli wordt in kokend water gegooid en elke cel sterft in zo’n tien minuten de pijnlijke verbrandingsdood.

Ofwel de broccoli wordt in stukjes gehakt, waarbij elk stukje de pijn ervaart alsof je armen en benen en hoofd worden afgehakt. En dat dan elk lichaamsdeel dezelfde pijn ervaart. En dan worden de stukken broccoli rauw, levend door een sadistische moralistische vegetarische mensenmond vol gruwelijke kiezen vermalen tot nog kleinere stukjes die elk deze afschuwelijke pijn voelen.

Niet dat ze dan eindelijk dood zijn. Die lieve stukjes broccoli. Integendeel. Ze worden levend ondergedompeld in maagzuur. Allemaal. Broccoli-genocide in je moraalmaag.

STOP VEGETARISCHE MARTELPRAKTIJKEN
De enige plantvriendelijke methode is een groente plukken en METEEN in 190° heet frituurvet kieperen. Alle cellen sterven dan een snelle dood. En je proeft die gore groentesmaak tenminste niet meer.

Nog beter is gewoon dier eten. Kwestie van 1 centraal zenuwstelsel slopen en het lijden is voorbij. Wat dat betreft kunnen we beter walvis eten dan kip of varken of koe, of garnaal. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Van 1 walvis kunnen vele mensen leven. Terwijl je voor een broodje garnaal een massagraf in je keel duwt, als tussendoortje.

De echte moraaleter eet walvis!

eet smakelijk
eet smakelijk