Panda Spreekbeurt

Dit is mijn spreekbeurt over de Panda
Door Driekus Vierkant Junior

panda-bamboo-clipart-10599988-illustration-curious-panda-on-stem-of-the-bamboo
hoi!

Hoi ik ben Driekusje en ik ben acht jaar en dit is mijn spreekbeurt over de reuzenpanda. De reuzenpanda is een zwart met witte beer en hij woont in China.

Screen Shot 2015-02-04 at 13.14.16
de panda is een zwart-witte beer

Ze lijken heel schattig met die lieve zwarte oortjes en zwarte oogjes maar eigenlijk zijn het dus hele enge beren met scherpe klauwen en scherpe tanden en ze kunnen heel gemeen andere beesten de strot kapotDOODbijten.

070706_panda_zoo_021
WRAAAAAAHH!!!
panda-peacock_1885864i
kill kill killDEAUDT

Panda’s worden ongeveer 15 jaar oud, zijn vaak maar anderhalve meter groot en wegen wel 85 tot 125 kilo. Dat is dus heel dik.

En om zo dik te kunnen worden eten ze de hele dag bamboe. Maar alleen maar de lekkere bamboe. De rest moeten ze niet. Alleen maar bamboe eten. En dan alleen maar de lekkere. Die er niet veel is. Dat is dan alsof je vegetarisch bent (yuch) terwijl er heerlijke sappige schapen en koeien en paarden en kippen rondlopen en er dan dus gewoon nauwelijks groenten zijn en dan toch alleen maar die stomme broccoli gaat opeten.

9-17-12-National-Zoo-panda_standard_600x400
lekker bamboe knagen de hele dag

Dom beest. Echt hoor. Een panda heeft nog nooit iets uitgevonden. Ook kunnen ze zich slecht voortplanten. Ze zijn er niet alleen te dom maar ook te lui voor. En de kans dat er een baby komt is heel klein. Dus is het ook geen wonder dat ze bijna uitsterven. Dan vraag je er toch om.

captxin10101280856thailand_giant_panda_x_1
je zit helemaal verkeerd, vriend

Het World Wildlife Fund dat eigenlijk gewoon het Nederlandse WNF is maar dan doet alsof het internationaal heel belangrijk is maar niemand buiten Nederland kent ze echt, heeft de Panda als logo. Dat is eigenlijk raar want daarmee zeggen ze dus eigenlijk dat ze er lief uitzien maar heel gevaarlijke tanden hebben, aartslui zijn en de hele dag liever op stokjes knagen dan dat ze zich goed voortplanten.

Screen Shot 2015-02-04 at 13.29.11
world wrestling foundation

En dat klopt eigenlijk ook wel. Want dit is wat de directeur krijgt en al die miljoenen die naar het overbetaalde personeel gaan en naar knetterdure poepsjiek ingerichte panden en leuke reisjes, gaan dus niet naar die luie panda’s en eigenlijk is dat dus ook best wel terecht. Sterf dan uit!

Screen Shot 2015-02-04 at 13.13.45
valt eigenlijk wel tegen
Screen Shot 2015-02-04 at 13.31.44
je moet wat met de centen

Dit was mijn spreekbeurt.

Advertenties

Auteur: driekusvierkant

Onnavolgbare twitterfilosoof op klompen. Als je iemand een spiegel voorhoudt en dat ze dan LELIJK roepen. Leve de mening van vrijheidsuiting! Drie Kusjes. @DriekusVierkant op Twitter.