Partyeiland Costa Delfzijl

Partyeiland Costa Delfzijl in de Waddenzee
door aanstormend Burgefeester van Schiermonnikoog Driekus Vierkant

Weet je wat we hier in Groningen missen? Een toeristische trekker (hihi trekker) van jewelste. Een partyeiland a la Ibiza maar dan voor leuke mensen. We noemen het Costa Delfzijl.

Costa Delfzijl
Costa Delfzijl

Ja leuk hoor dat al die waddeneilanden bezet zijn door van die lesbische broccoli-knagende wandelaars met kort pittig kapsel en rugzakjes en  en en van die vogelaars met geruite bloesjes, heuptasjes voor de Nokia, dunne brilletjes en dun wild haar en ringbaardjes. Doe dat vooral op die saaie eilanden. Met je biotopische wormen en zeehonden en meeuwen.

WIJ MAKEN ONS EIGEN EILAND WEL! Nederlanders kunnen dat. Dat is ons ding. Baggeren. Dijken! Polders! Stranden!

We claimen Rottumerplaat.  En we verhogen het. Ons eigen eiland met stranden waar bevallige #luievrouwen vanuit Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Polen, Engeland en Nederland komen genieten van onze fijne zonnige waddenzomers en gunstige accijnzen op drankjes.

Met een eigen racetrack waar echte mannen zich kunnen uitleven met hun motoren, trekkers, snelle auto’s en kunnen genieten van gunstige accijnzen op brandstof en van de internationale #luievrouwen.

Hoezo Ibiza. Ibiza is stom. Alleen tokkies gaan naar Ibiza! Waar het met bijna 40 graden toch niet uit te houden is. Nee, de wadden zijn in de zomer ideaal. Grote parties op de stranden, met Nederlandse DJ’s want dat zijn de beste van de wereld. Met veel feestende Groninger studenten, want die kunnen dat als de beste.

Hotels, huisjes en GEEN CAMPINGS want campings trekken tokkies en hipsters en caravanrijders aan. En voor in de winters hebben we grote evenementenhallen waar we de parties gewoon doorzetten. Gratis condooms en het eiland wordt zelfvoorzienend, dus duurzamer dan al die andere eilanden!

Uiteraard met een echte autobahn en een vliegveld. Luxe winkels en gewoon alles voor shiny happy people. Laat welgesteld jong Europa hun centen bij ons verbrassen!!! Dikke mooie huizen verkopen aan rijke stinkerds, met jachthavens en alles erbij. Slenterboulevards en knusse duinpannetjes. Oh YEAH.

Een percentage van de winst komt ten goede aan het behoud van de waddenzee. Zijn de hippies ook weer blij.

KIES DRIEKUS VIERKANT ALS BURGEFEESTER VAN SCHIERMONNIKOOG EN WE REGELEN HET!!!

p.s. leuke beleidsmedewerksters gezocht