Fracking Idiots

Fracking Idiots
door de flatterende en flatulerende Driekus Vierkant

Fracking. Het is een omstreden techniek om opgesloten gasbelletjes uit de grond te halen door de gesteentes met grof geweld open te breken, waarbij miljoenen liters water, zand en chemicaliën de grond in worden geramd.

Aan fracking kleven serieuze risico’s: ten eerste wordt water gebruikt dat ook drinkwater had kunnen zijn. Dit water wordt bovendien vervuild met een geheime cocktail aan giftige chemicaliën die mogelijk in ons drinkwater terecht kunnen komen en we er niet uit kunnen filteren. En fracking kan serieuze aardbevingen veroorzaken.

Volgens de autisten van de NAM is fracking veilig. Uiteraard. Gasboringen zouden ook nooit aardbevingen veroorzaken. Dat werd altijd ontkend. We geloven het niet meer. Echt niet.

Ook de Tweede Kamer heeft er moeite mee. Een meerderheid stemde mee in een motie dat er meer onderzoek moet worden gedaan naar de effecten van fracking.

En wat doet dit kabinet? Ze rammen het gewoon door. Wederom een totale minachting van de Tweede Kamer. En minachting van de Nederlander. Minachting van de Groningers.

Ministers en politici uit dit kabinet zeggen: ja we hebben iets goed te maken richting Groningen. Maar ze gedragen zich als een asociale hork:

Ja. Dit kabinet gedraagt zich als een hork die een vrouw bruut en zonder condoom penetreert nadat ze heeft gevraagd of het niet toch beter is om eerst een SOA test te doen, omdat hij haar al eerder opzadelde met een ongewenste aandoening.

Zo verkracht voelen Groningers zich nu, Mark Rutte, Henk Kamp, Jeroen Dijsselbloem, Halbe Zijlstra, en we zijn vergeten hoe die kale knakker van de PvdA ook alweer heette.

#FrackingIdiots