Het Driekus Vierkrant Sekscontract!

Het Driekus Vierkrant Sekscontract
Door seksuoloog en juridisch adviseur Juridriekus

U kent die verhalen wel. Dat je tegen beter weten in eens naar Zweden gaat en dat de taxichauffeur je waarschuwt: pik geen dronken vrouw op, want ze kan je de volgende ochtend aanklagen wegens het misbruiken van haar zwakkere positie en dronkenschap. So much for gelijkheid want wat als jij met je zatte kop door een nuchtere dame wordt verslonden en ze de volgende ochtend een walvis blijkt te zijn waar zelfs de Noren geen harpoen in durven schieten. Nee, als man sta je op 1-0 achter. Zeker in zo’n rotland als Zweden.

Maar ook in Nederland kan die sjans in de Drie Uiltjes met een MILF en daarna drie minuten dronken spartelseks leiden tot SOA’s, zwangerschappen en hysterisch labiel gegil dat ze na dat ene korte nachtje al helemaal van je houdt en zich meer aan je bedstee vastklampt dan dat het ’s nachts lukte met die handboeis. Een beetje hedonisme is ons niet vreemd, integendeel, maar het kan je een hoop pijnlijk gezeik opleveren. Letterlijk en figuurlijk.

Daarom! Driekus to the Rescue: het enige echte Driekus Vierkant >>> SEKSCONTRACT <<< (pdf).

Print uit, deel uit, neem mee, en vul het samen in met je nachttijger. In tweevoud, zodat je beiden een bewijs hebt van wat wel en niet mag.

Drie Kusjes.