Partij voor de Bloemen

Partij voor de Bloemen
door floraliefhebber en overtuigd carnivoor Driekus Vierkant

stilleven van een gruwelijke marteldood
stilleven van een gruwelijke marteldood

Het is bijna lente en zelfs Pasen en dat is natuurlijk een moment van bezinning. De Lente: zachte zonnetjes, lieve kuikentjes, fluitende vogeltjes en frisse bloemetjes.

Die arme bloemen worden geplukt, ze sterven langzaam een pijnlijke dood, en alleen voor het visuele genot van voornamelijk het vrouwelijke deel van de mensheid. Weer die vrouwen hè. Lekker gezellig hoor, zo’n kwijnend stukje leven op water in je huis.

Kijk, dat we dieren kweken en doodmaken heeft nog nut. We eten en leven ervan. Maar bloemen. Het is alsof je nertsen doodt, puur voor hun bontje. Nee het is erger, want een bontje is tenminste nog lekker warm.

Bloemen in je huis zetten, het is alsof je een lief schattig konijntje met grote ronde oogjes zijn pootjes afknipt en tentoonstelt op je lullige Ikea tafel, in een schaaltje met gras, want zo’n fluffy diertje staat zo gezellie!

Dit kan zo niet langer! Daarom richt Driekus de Partij voor de Bloemen op! Mannen van Nederland, verenigt u. Beloof ons dat je nooit, NOOIT weer een vrouw een bloemetje geeft. NOOIT. Wat moet ze wel niet van je denken. Als je daar met je wegkwijnende PLOFTULP voor haar deur staat. Neen!

Deel onze campagneposters!

killing fields
killing fields
stop de intensieve bloemhouderij!
stop de intensieve bloemhouderij!
stop onverdoofd ritueel plukken
stop onverdoofd ritueel plukken
houdt bloembollen bij de mamabloem
houdt bloembollen bij de mamabloem
Advertenties