Vergroening (bangalijstjes)

Vergroening (bangalijstjes)
door banga-deskundige Driekus Vierkant

ontgroend
ontgroend

Driekus zit in zijn groene overall, met zijn indrukwekkende gestalte aan de keukentafel en tuurt door het raam over de landerijen. Het is de 29e september 2016, een regenachtige dag, na de mooiste nazomer sinds jaren, en het einde van het broccoliseizoen nadert. Ja die regen, daar wordt de broccoli mooi groen van. Vroeger, ja vroeger, toen Driekus nog een jongeman was, woonde Driekus een tijdje in de stad Groningen, een verbastering van Groeningen, de stad die is vernoemd naar de bosrijke omgeving.

Oh Groningen, met zijn studerende jonge groene blaadjes. Jonge groene blaadjes die de bloemetjes en de bijtjes ontdekken. Ja lieve mensen, studenten zijn eigenlijk allemaal vieze sloeries M/V en geef ze eens ongelijk. Strakke volgroeide en jonge lichamen, vol energie, vol drank en vol hormonen, vrij van het ouderlijk toezicht, in een eigenzinnige en vrijzinnige, liberale stad. Er wordt wat afgekeest in die hoogslapers, en dat is mooi: geniet van het vrije leven! Het is van alle tijden.

En de verleidingen zijn natuurlijk ook groot. Prachtige jonge slimme mensen, al die slanke studentes en al die twee meter lange stoere studenten, want ja, wij Noorderlingen zijn letterlijk de reuzen der aarde. Zoals het een echte onderzoekende student betaamt valt er meer te onderzoeken dan alleen de lesstof. Seksuele zelfontplooiing is een integraal onderdeel van deze levensfase. Ja, Groningen-city is gewoon de geilste stad van het land, denk je nu echt dat de opleidingen de reden zijn om studentenstad nummer 1 te worden?

Bij seksuele ontdekking horen seksuele uitspattingen. In tegenstelling tot al dat feministische gezanik, dat als een reflex oppopt na een suf bangalijstje, doen meisjes echt niet onder voor jongens. Ja er zijn enorme sukkels die vrouwen als minderwaardig zien en behandelen. Dit soort kerels is een HBO of WO papiertje niet eens waard. Seksuele ontdekking en uitspattingen zijn allemaal prima, zolang het maar op gelijkwaardigheid berust. Ja je mag best een dominant of onderdanig spelletje spelen in je stinkende hoogslapertje, dat is allemaal plezier, zolang het maar met respect voor elkaar gebeurt. Vrouwen zijn geen neukgat, net als mannen geen likkende vleesdildo zijn. Nogmaals, mannen die vrouwen niet als gelijkwaardig zien en behandelen, we droppen je het liefst in IS territorium. Met een pruik op je kop. In jarretels. En een bordje om je nek. Met de tekst: christenhoer. Maar dan in het Arabisch opgeschreven natuurlijk, anders snappen ze er daar nog niks van. Als die bekrompen relifreaks überhaupt al kunnen lezen. Zal je meemaken wat disrespect eigenlijk betekent. Maar we dwalen af.

Maar feministen: doe nou niet alsof vrouwen heilige boontjes en allemaal slachtoffer zijn. Studentes zijn net zo seksueel actief, net zo pervers, en net zo onderzoekend als hun mannelijke lustapen. Studentes delen ook giechelend lijstjes van hun scores: tot in details wordt beschreven hoe goed of slecht hun prooien waren met betrekking tot bepaalde handelingen, vergezeld van soms ronduit vernederende, beschimpende opmerkingen over diens uiterlijke kenmerken (niet iedereen heeft zo’n indrukwekkend mooie pens als Driekus). Dit zijn niet alleen papieren lijstjes: checkt u maar eens hun whatsapp meidengroepjes. Dus ook jullie dames, ga een beetje respectvol om met de sukkels die je je hoogslapertje in trok (hihi pun intended), want ook jullie zouden we met je gedrag wel eens in IS land willen zien rondlopen. In niets anders dan een schapenvachtje. Dit is geen man/vrouw probleem zoals feministen ons graag doen laten geloven. Het is een respectprobleem. Uitspattingen zijn leuk, hoe gekker hoe beter hoor, en de grens ligt bij disrespect.

Nou en dan krijgt één van de 40.000 studenten een ongelukkige klap voor zijn kop tijdens een ontgroening en vervolgens hebben we ophef in heul het land. Anti-ontgroening! Stop de ontgroenings! Ontgroening = broccolisering. Ontgroening is in feite vergroening. En dit soort vergroening van de samenleving is precies NIET wat we willen. Want vergroening van de samenleving betekent vertrutting van de samenleving. Stop dat. Stelletje gereformeerde stiekeme rukkers. We willen helemaal geen conservatieve samenleving. We willen geen spruitjesgeur. Ja tenzij dat dan toevallig je fetisj is. We willen niet vergroenen! Vergroening is ontliberalisering. Vergroening is je eigenzinnigheid opgeven. Is je vrijheid opgeven. Vergroening is als een vieze groene druiper. Wees vrijzinnig, doe aan je uitspattingen, doe gek, wees raar, wees jezelf, maar doe het met respect. Respect is niet ontgroening verbieden, nee dat is juist disrespect. 

En daar gaat het in die hele discussie mis. Politici, Vindicatbestuurders, Universiteitsbestuurders (hoi Poppema!), journalisten, feministen, opiniemakers en twitterapen, allemaal schieten ze in de ophefkramp met als eerste reflexen dat ze wijzen naar mannen of naar studentenverenigingen, of naar wie dan ook ze maar op de korrel willen nemen vanuit hun eigen bekrompen wereldbeeld, en schieten in een VERBOTEN kramp. Terwijl je helemaal niets hoeft te verbieden. Verbieden, dat doen ze al genoeg in IS territorium. Je hoeft mensen alleen maar te wijzen op respect. En respectloze mensen, daar zouden we eens een bangalijstje van moeten maken.

Zo en dan gaan we nu eens ff dat viezige internet afstruinen naar geile tietenkontplaatjes van #luievrouwen. Het is tenslotte al bijna weer vrijdag.

Moi!