Wat is er toch met Driekus?

Wat is er toch met Driekus?
door zijn #luievrouwen

Pfff. Pfff. Pfff. De beademingsapparatuur puft rustig. Piep. Piep. Piep. De hartbewaking bliept kalm. Kalmer dan Driekus zijn telefoon ooit bliepte. Driekus ligt vredig in zijn ziekenhuisbed. De lentezon schijnt laag de kamer in. Oh Driekus. We missen je zo! De geruchten blijven maar gonzen. Waarom is Driekus offline??? Hier een overzicht van de meest grappige en achterdochtige redenen die we hebben gehoord:

Driekus zou een startup zijn en de funding was op. Sja, als je businessmodel een beetje twitteren is, dan houdt het inderdaad snel op, haha. Of zou Driekus hebben verdiend met broccolispeculatie? Was hij misschien een slijter die zo meer omzet voor whisky wilde? Nee, een beetje slijter weet: blijf van je eigen voorraad af. Hoogst onwaarschijnlijk.

Driekus zou Jacques Tichelaar zijn. Want ze stapten zo rond hetzelfde moment op. Wie anders wist zoveel van de ins en outs van de PvdA? Maar waar Driekus altijd de kalmte zelve was en niets met panda’s ophad, was Tichelaar een heefthoofd die zoals het gerucht ging zijn maîtresse zijn pandaatje noemde. Hoogst onwaarschijnlijk maar wel verdacht.

Driekus zou Pieter Sijpersma zijn. Want ook zij stapten zo rond hetzelfde moment op. Vond Driekus ook dat hij met zijn getwitter niet meer bij de tijdgeest hoorde? De schrijfstijl van Driekus en Pieter kwam bijzonder veel overeen. Maar aan de andere kant, Pieter zou een John Deere nog niet van een Fendt kunnen onderscheiden. Verdacht! Maar realistisch?

Is Driekus stomdronken met zijn Ford Focus het Kieldiep in gereden? Hoogst onwaarschijnlijk, Driekus reed alleen stomdronken op zijn trekker.

Driekus werd bedreigt door de NAM, zo wordt beweerd. Buren hebben een geblindeerd NAM busje gezien op de betreurenswaardige dag. Is Driekus vergiftigd door Thijs Jurgens, hoofd Aardbevings van de NAM? Die man is eng! Kijk maar, hij zit notabene zelf in het publiek terwijl hijzelf wordt geïnterviewd! HOE KAN DIT!!1!! VERDACHT!

tj1tj

 

Waarom denk jij dat Driekus offline is? Vertel het ons met de #waarisdriekus hashtag.

Drie Kusjes van de #luievrouwen