Overheid in je broekje

Overheid in je broekje
door Driekus Vierkant

Ooit was Nederland zo’n land waar vrijheden en verworvenheden streden om wie het meest vrij en verworven was. Weg met het juk van christenen die tot in je bed, in je buik en in je hoofd bepaalden wat jij deed. Nou helaas mensen, die vrije tijd van zelfbeschikking is voorbij:

 

Thierry Baudet – FvD wil voor jou bepalen of je wel of geen abortus pleegt. Thierry ‘nee is niet altijd nee’ Baudet schuift blijkbaar graag zijn lavendelstengel in je buik en steekt daarna zijn glibberige hand in je broekje want baren zul je, anders moeten we namelijk enge buitenlanders importeren want die verkrachten onze vrouwen en dan wil hij je niet meer en je mag geen abortus plegen. Oh wacht.

Het is gelukkig niet aan politici om zich met jouw buik of broekje te bemoeien. Het is gelukkig niet aan de overheid om zich met jouw buik of broekje te bemoeien. Dit is iets voor jou en voor je partner.
Thierry, blijf uit haar broekje!
Thierry, blijf uit haar buik!

 

Rob Jetten – D66 wil voor jou bepalen welke ingewanden je af mag staan, als donor. Jawel, de overheid graait niet alleen in je portemonnee, maar graait tegenwoordig ook graag in je buik. Lekker die ingewanden robben. Alleen al om Rob te treiteren zou ik mijn lever vercirroseren met drank en mijn longen verteren met sigaretten en mijn darmen volproppen met broccoli om die D66 lijkenpikkers te verwelkomen op groene wolken riekend methaan.

Het is gelukkig niet aan politici om zich met jouw buik te bemoeien. Het is gelukkig niet aan de overheid om zich met jouw buik te bemoeien. Dit is iets voor jou en voor je naasten.
Rob, blijf uit onze buik!

 

Jesse Klaver – GroenLinks en Marianne Thieme – PvdD willen voor jou bepalen wat je eet. Want vlees in je buik stoppen, nee dat is volgens Jesse niet goed voor je karma. Dan kom je niet in de groene broccolihemel. De hel. Een mens mag altijd nog zelf bepalen wat hij in zijn keel propt. Daar gaat de overheid niet over. Dat de van hun bakfiets glibberende GroenLinks stadsmeisjes Jesse graag strelen met een prei moeten ze zelf weten. Dat Marianne  graag een wortel deep throat moet zij ook lekker zelf weten. Raar, maar het mag allemaal. Laat ons intussen lekker varkentjes, kippetjes, koeitjes en lamsshoarma eten. Met scherpe saus graag, dan heb je er de volgende dag weer plezier van.

Het is gelukkig niet aan politici om zich met jouw buik te bemoeien. Het is niet aan de overheid om zich met jouw buik te bemoeien. Dit is iets voor jou en voor je naasten.
Jesse, blijf uit onze buik!
Marianne, blijf uit onze buik!

 

Kees vd Staaij – SGP en Gert-Jan Segers – CU willen voor jou bepalen hoe lang jij leeft. Zelfs als je kermt van de vreselijkste uitterende ziektes en geen menselijk en waardig leven meer kan leiden en in je eigen stront ligt te kwijlen als een plantje moet je van Kees en Gert-Jan gewoon even tot bloedens toe in je wangen doorbijten tot zijn God (vast niet de jouwe) vindt dat het echt klaar is.

Het is gelukkig niet aan politici om zich met jouw recht op zelfbeschikking te bemoeien. Blijf van ons lijf.
Kees, Gert-Jan (e.a.), blijf van ons recht op een waardig einde af!

 

Pieter Heerma – CDA en Tunahan Kuzu – Denk en  Kees vd Staaij – SGP en Gert-Jan Segers – CU bidden graag hun krankjorum gristelijkjoodsemoslim levensovertuiging in je hoofd. Deze als politieke partij verhulde religieuze organisaties vinden dat je moet leven naar de normen en waarden die een sprookjesfiguur ooit heeft bedacht.

Het is niet aan politieke partijen om hun levensovertuiging aan jou op te leggen. Laat mensen dit zelf ontdekken, pas vanaf hun 18e graag. 21e mag ook. Beter zelfs. Houdt het snel op met die onzin.
Pieter, Tunahan, Kees, Gert-Jan, blijf met je relisprookjes uit ons hoofd!

 

Geert Wilders – PVV en Lilian Marijnissen – SP en Thierry Baudet – FvD nou ja zij kruipen graag in je onderbuik. Een beetje jouw ontevredenheidsgevoelens aanwakkeren, daar in je onderbuik. Boze mensen stemmen boze partijen, en hoe krijg je mensen boos? Nou ja door ze een beetje op te hitsen, daar in hun onderbuik. Geert, Lilian of Thierry in je broekje, brrrrr.

Jouw onderbuik is van jou en laat politici zich ver van je fijne onderbuik houden. Politici zijn al onbetrouwbaar genoeg, laat je niet gek maken.
Geert, Lilian en Thierry, ga weg uit onze onderbuik!

 

 

Lodewijk Asscher – PvdA en Jesse Klaver – GroenLinks en Lilian Marijnissen – SP zitten bovendien graag in je portemonnee. Niet dat Mark Rutte – VVD en eigenlijk alle andere partijen daar vies van zijn. Welke partij verlaagde werkelijk de belastingen? (tumbleweed…)

Ja Nederland zorgt goed voor elkaar, maar de baantjesmachines in de politiek zorgt van links naar rechts vooral goed voor zichzelf. We hebben belasting op water, eten, wonen, mobiliteit en energie. Altijd naar je toe solidariteiten, daar zijn ze goed in. Kwartetten met publiek geld, dat ook. En dwepen met LGBHTBBQers die ook allemaal rare dingen met hun onderbuik doen, vinden ze ook heerlijk.

Hou je eigen broekje eens op. Snij maar eens in het eigen vlees in plaats van die vieze linkerhand in onze broekjes en buiken te steken. En haal je rechterhand uit onze portemonnee.

Drie Kusjes en dan ga ik nu aan de Lagavulin, even mijn lever aandacht geven. Ik denk dat ik mijn lever Rob ga noemen. Moi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s