De rode draad

De Rode Draad
door mijnheer Driekus Vierkant

Hehehe ja u zal wel denken “oh daar gaat die Driekus weer helemaal los op die communisten en terecht.” Maar neen!

Dit blog is voor mannen, en alleen voor mannen. Vrouwen, klik hier!

Mannen! Vrienden! Matties. Kerels. Kameraden. (om er toch nog iets van een commie sjeu aan te geven.) Mannen, we moeten even praten.

Het is namelijk zo dat er tegenwoordig veel meer vrouwen op best wel kritische functies zitten. Vooropgesteld: hier is niks mis mee. More women on top! Kunnen wij ook eens lekker een 24-urige werkweek hebben en met onze vrienden gezellig verse muntthee drinken en scones eten en fijn kletsen over de lichte zaken des levens.

Er is alleen één uitdaging, voor ons mannen. En dat is dingen geregeld krijgen. Kijk, mannen onder elkaar kunnen gewoon pragmatisch zaken bespreken en met elkaar oplossen.

Nou ja, de meeste mannen dan. We zullen geen voorbeelden noemen maar er zitten af en toe toch van die labiele emo wappies tussen. Je kent ze misschien wel. Veel ambitie maar weinig inhoud. Super onzekere types, dus vals en onbetrouwbaar ook, er valt er geen afspraak mee te maken. Waakt voor die wijven met baarden. Maar we dwalen af.

We willen niet beweren dat vrouwen niet pragmatisch en doelgericht zijn. Integendeel. Met veel vrouwen is het goed en zelfs heel leuk samen te werken.

Behalve in die ene week hè. Dan zijn ze de rode draad kwijt. Man man man, er valt geen land mee te bezeilen, laat staan de rode zee.

Kijk, als vrouwen in hun rodedraadkwijtfase zitten, dan scheiden ze bakken met progesteron af. Vreetbuien, huilbuien, ruziebuien. Strontchagrijnig en bitchy. Niet voor rede vatbaar. Alle logica overboord. Alle seinen staan op rood: STAY AWAY.

Maar vlak voor die fase is er een soort van opleving. Met oestrogeen en vooral veel testosteron. Ze zijn vrolijk, lief, spontaan, knuffelig en zelfs in staat om je te bespringen. HET MOMENT OM TOT ZAKEN TE KOMEN.

Maar hoe weet je welke periode de beste is om met vrouwen tot zaken te komen?

We vonden hier op de Driekus redactie de DEAL-O-METER uit.

Een hormonensensor. Hou hem in de buurt van een vrouw, en hij snuft hoeveel progesteron, oestrogeen en testosteron vrijkomt. Bij deze hormonensensor komt een app, met een zogenaamde ‘recommendation engine’. Een algoritme dat jou adviseert wanneer je een deal kan sluiten met een vrouw. En wanneer je echt weg moet blijven. De app stuurt je per vrouw automatisch een notificatie wanneer ze het meest open staat voor een spannende deal.

Proost, mannen! En vrouwen! (die dit niet lazen hè, echt niet hè)

deal-o-maker
de Driekus deal-o-meter redt levens.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s